Indlæg 1 - 5 af 121

 

1 - November 1, 2012 6:09 pm

Navn:

Jette

Tilhørende galleri:

Kommentar:

Hej alle Tranum dansere

Tusinde tak for en herlig weekend, med masser af benspjet, waltze og mange andre tempofyldte danse.
Dejlig mad og citronfromage uhmmmm
Ja i år fik jeg ikke flættet tær med Allan, da han lå i en seng på den modsatte væg og ikke i forlængelse som sidste år. Jeg fik smidt min klubbamse i nakken på ham ,da han for anden gang om morgnen fik fortalt mig at kl. var 08.10 så der var kun 20 min til morgenmaden blev ryttet væk "din fræksak" manden havde set forkert begge dage og kl. var kun 07.10. jeg vil sige man vågner hurtigt hi hi

Ellers må man sige at alt gik godt men en lille fadøl til de trætte ben og den tøre hals, lidt kransekage og en smule slik og anden kage var heller ikke af vejn.
Jette S. fik af Maria og jeg 85 Klejner for det sagde hun det kostede i kørsel til Tranum og hjem ummmm mon det var kr. hun ville have, nå ja hun blev da mædt den weekend
Jeg er meget spændt på turen til næste år, da Britt i hendes sød Lupo gerne vil køre. ja, så tænker jeg, hvis Lisbeth vil med (og det vil vi gerne have), så bliver det rigtig hyggeligt med 5 mennesker i en Lupo, så mit forslag er at vi sender alt vores tøj og hvad vi ellers skal bruge med posten det bliver vild sjovt, det glæder jeg mig til. Min mands kommentar var meget tørt og lød: skal vi ikke bare håbe, at vi har fået en stationscar til den tid. joooo måske.

Jeg havde helt sikkert en dejlig weekend sammen med jer dejlige mennesker.
Jette S., Majbritt, Britt, Allan, Maria og de 3 dejlige tøser fra Sjælland,

vi ses snart igen

Benspjæt
Jette

Admin: reply | delete | edit

 

2 - Juni 21, 2012 9:08 pm

Navn:

Fanny Hansen

Tilhørende galleri:

Kommentar:

Kære klub og alle dansere. Tusind tak for både blomst fra klubben og gaven fra alle danserne til vores bryllup. Vi havde en helt fantastisk dejlig dag. Kærlig hilsen Fanny og Carsten

Admin: reply | delete | edit

 

3 - Maj 23, 2012 6:28 pm

Navn:

Jette M

Tilhørende galleri:

Kommentar:

Hej alle Skærbæk dansere

Sikken en herlig weekend, med spjæt, god mad, hygge og en masse sjov og grin.

Maria og jeg var i Skærbæk torsdag ca. kl. 13.00 og fik hentet nøgler til hytterne og hentet træf t-shirt (waauuu skrigende grønne)
Efter endt udpakning og et enkelt glas Asti gik vi op i hallen og dansede.

Da Majbritt jo skulle have fejret hendes 50 år fødselsdag med maner, blev hendes hytte pyntet med stor stil og lidt til, selv en ballon kom vist i toilette ti hi ja det var godt nok en Jette der gjorde det hi hi æv bæv med ikke mig, det var rigtig hyggeligt og sjovt.

Vi ventede med længsel på at Majbritt og hendes familie kom til Skærbæk og i mellemtiden fik vi danset, hygget, grint og spist.

Langt om længe kom Majbritt med følge til Skærbæk til en godt pyntet hytte og den røde løber var da også rullet ud og glas med fyrfadslys lyste herligt på verandaen i den mørke aften luft, det så rigtig rigtigt flot ud.
Majbritt fik ikke meget ville da der pludselig, var 23 dansere som gerne ville sige tillykke og hun fik også pakket nogen og tredve gaver op som lå på spisebordret, bare lidt øl, vin, slik og chips som der var pakket ind, så hun havde noget at dele du af, hun fik dog fred på et tidspunkt og kunne gå til ro.

Fredag var der ikke mere ro på, ja vi holder jo fødselsdag hele weekenden hi hi, og Majbritt skulle jo have en fødselsdagsdans som vi jo har fået for vane at gøre, gad vide hvem der havde fået den ide´ ja den la´vi lige hænge lidt.
Maria, Britt, Lene og jeg dansede på Majbritts veranda, godt gang i klubbens bombaster og det gik rigtig godt. tak til mine dansetøser fordi de ville være med til mine skøre idéer´ i er bare gode.
Alle Cowgirl og cowboys blev beordret i hallen kl. 13.30 hvor der blev holdt workshop i Majbritts fødselsdagsdans, ja hun kunne jo lige så godt lære den med det samme hi hi og det gik også rigtig godt.
Efter endt workshop blev der hentet lagkage ved bageren, uha den var flot og med billede af Majbritt og det hele, og så var der dømt kaffe i hytten i dejligt solskindsvejer, hummm gad vide hvorfor vejeret var gå godt hele weekenden, ja den lader vi også lige hænge i luften lidt hi hi.
(det var nok fordi Jens, Jess og Mor var med) det var i øvrigt også rigtig hyggeligt at de var med, dejlige mennesker kan vi jo ikke få nok af.

Majbritt fik også lige et par gaver til kaffen, det er jo altid dejligt med gaver.
Så var der de 6 danse der skulle danses i gågaden og det gik rigtig godt, mine dejlige begynder klarede det rigtig rigtigt flot, stort skulderklap til dem.
ja så var der jo live musik i hallen og det foregik i nattøj, nogen mere nattøjet end andre med det var rigtig hyggeligt og flok var flotte.

Lørdag blev også en solrig dag med dans i hallen og gågaden, ja man var jo lige ved at komme for sent da Jess (Majbritts lillebror) pludselig dukkede op 3 kvater før opvisningen i gågaden og spurt lige så stille om han ikke kunne få en væg af Pretty Belinda og jo vi gik da også med det vuns i gang på verandaen og det gik rigtig fint (han øvede meget også efter gågaden) den dans glemmer han sent, hi hi øvelse gør mester.

Da vi kom i gågaden blev Jess plantet imellem Majbritt og jeg og ja, han gjorde det rigtig godt, efter endt opvisning gik vi alle til kaffe og ret mange kager, puha det der var mange og det smagte dejligt, folk hyggede i det gode vejr om man sad på en stol elle lå på græsset, DEJLIGT og så var vi så heldige at Annie og Robert dukkede op, det var en dejlig overraskelse.
ja så var det jo i bad og skifte tøj (igen igen igen) uha der blev skiftet meget tøj i den weekend og så til stor middag som altid i hallen sammen med alle de 550 andre tilmeldte.
Godt Godt Godt som altid og live musik bagefter, hvor der rigtig blev danset og spjættet igennem, ja vi kunne da godt have spjættet noget mere da alle de andre gik hjem og festen var slut, men så er det jo godt, at Majbritt, Britt, Maria og jeg kunne finde solvogn at ligge sig på, på verandaen med tæpper, puder og dyne med et lille glas til halsen og se lidt på stjerner, af og til få et lille fodbad i Jettes murebalje, som var fyldt med vand aaaaaa det var dejligt og koldt, ja selv Britt kom i, så fik vi besøg af Kirsten, Michael og Allan hi hi det var hyggeligt, ja de andre var vist gået i seng eller sad og hyggede et sted.
Michael stod der med sin øl og lige pludselig sagde han: altså når i siger Chimmi og hip bum (og ja så viste han os det) ja så er det altså ikke manddigt.! hi hi nej der er måske noget der vi skal tage med i vores overvejelser, men Michael lavet ellers den flotteste hip bum jeg nogen sinde har set en mand lave, så Michael, lav du bare nogle flere, det er du virkelig god til, men det kan da godt være at du heller vil have noget mere cowboy dans i stedet, men hi hi det var lidt sjovt.
hi hi ikke at jeg griner af nogen, men det kom sådan bare ud af den mørke aften luft, ti hi.

Efter endt natte hygge hvor vi faktisk prøvede at være stille, ja vi prøvede, blev det pludselig søndag og Recap i hallen og så hjem, ja Maria og jeg var klar til at leje hytten en ekstra dag, for vi syntes det hele var gået lidt for hurtigt.
Tanken om det flotte vejr, klubbens bombaster, Asti og mad op køl trak ellers meget, det kunne vi godt have fået en dag til at gå med.

Jeg vil gerne sige tusinde tak til alle, fordi i ville være med til at fejre Majbritt, og alle de hænder der var så flinke til at hjælpe til, vi staser på at hun ikke glemmer sin fødselsdag lige med det samme, og et stort tak til mine hyt´ kamirater for total opvartning i hytten alle dagene og dejligt samvær med blød kogte æg til morgenmad og det hele.

Tak fordi i alle er som i er, jeg holder meget af jer alle, og dejligt at så mange kan være sammen uden nogen problemer i så mange dage.

Vi skal forhåbentlig alle til Skærbæk igen til næste år.
jeg er begyndt at glæde mig, det er jo godt at have noget at se frem til.

De kærligste danse hilsener
Jette M

Admin: reply | delete | edit

 

4 - April 27, 2012 7:03 pm

Navn:

Jette

Tilhørende galleri:

Kommentar:

Hej alle Mørkholt dansere

Tusinde tak for en herlig weekend, med masser af sjov, pjat, grinen, fnisen og en masse dejlig dans, rigtige gode workshops og MAD-KAGE-KAFFE-MAD-KAGE-VAND-KAGE-FRUGT-MAD-ØL-VIN-MAD-ASTI mm. Og hygge. Iiiiii hvor er vi gode til hygge. Det er simpelthen bare en kanon god weekend som mange flere skulle prøve og deltage i.

Jeg vil gerne sige tak til madholdet for det utrolige dejlige mad de altid stiller op med, håber de bliver ved med at have lyst det det. Uhmmmmmmm man skal ikke altid danse Olde 95 bagefter hi hi.

Så tusinde tak til bestyrelsen som gør et rigtigt stort stykke arbejde for at få Marathon Days til at glide uden problemer og tak til alle andre som også lagde en stor hånd i at lavede rigtig dejlig mad og mange mange andre ting. tak
Vores Big Five konkurrence gik rigtig godt med solskind og tørt vejr, hvor heldig kan man være, Tillykke til Carsten som blev årets Cowboy og til Annie som blev årets Cowgirl velfortjent tillykke, ja jeg kom jo nok ind som nummer UPS -2 i point men hvad pokker nogen skal jo slå bundrekorden hi hi.

Det er faktisk sjovt som man finder ud af nye ting om folk på sådanne en weekend, tænk jer at Britt kan læse fremtiden i flødeskum, ja ja hvem viste det, så nu har vi en Old Western Lady Kvaksalver i vor midte, så hvis nogen vil hvide noget om deres fremtid eller lignende, så ta´en dåse flødeskum med og Britt ser ind i fremtiden hi hi det viste jeg godt nok ikke hun kunne (griner stadig) den tøs er ikke uden evner, jeg tænker, hvis man pisker flødeskummen selv om så fremtiden bliver bedre, der er jo ikke så mange tilsætningsstoffer i rigtig fløde, Uhmmmmmmm ja, den la´vi lige hænge lidt.
Så kom med til Marathon og få læst din fremtid, det var en rigtig god grund til og tage med. Så spørger man nok, kan jeg ikke bare tage en bøtte flødeskum med til dans? Svaret er: NEJ, Britt læser kun i flødeskum en gang om året og det er til Marathon, resten af året lader hun op.
Der skal også lyde en tak til Annies datter som kom og spillede guitar og sang for os lørdag aften, det var både modigt og rigtig flot at ture sætte sig foran en flot småtossede Linedancere og bare give den gas, det var bare rigtig dejligt.
En kanon weekend er slut som vi har glædet os til så længe og så hurtigt er over igen, men der kommer gudskelov en Marathon Weekend igen til næste år, så kan vi jo begynde og glæde os igen.
Tak til alle for deres store arbejde fra ceneopsætning til mad osv. uden alle, ingen Marathon og Majbritt du er bare den bedste Chef instruktør man kan ønske sig, du har bare styr på tingene (og mig) hi hi, dejligt at undervise og danse med dig, det er jeg glad for.

Vi ses igen til næste år
på gensyn med benspjæt og det hele

Knus Jette M


PS: tak, fordi i alle næsten lader som ingenting når Lene og jeg går lidt amok på dansegulvet, ja, jeg ved ikke hvad der sker hi hi men det er sjovt.

Admin: reply | delete | edit

 

5 - Februar 27, 2012 4:19 pm

Navn:

Annie Rasmussen

Tilhørende galleri:

Kommentar:

Hej alle sammen.
super hyggelig til årets wind mil, som sædvanligt hyggede jeg mig og fik danset en hel del. dejligt at nyde denne dag sammen med klubkammeraterne.
og flot som begynderne havde mod på at være på gulvet.. skønne skønne oplevelse.

Admin: reply | delete | edit

 

Indlæg 1 - 5 af 121

Purple Yin Guestbook Version 1.1.2
www.PurpleYin.com
Get Yours!