browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hold og danse

Sammenhold skaber glæde!
Information om hold og danse

Vil have følgende hold:

BEGYNDERE Kl. 18.00 til 19.00
Det forventes at du har meget lidt eller ingen kendskab til linedance – der vil blive danset begynder danse, med grundig gennemgang, 3 gange eller efter behov. Løbende vil der snige sig lidt lette let øvede danse ind. Det vil ske i munter og rolig tempo, med plads til lattermusklerne.
LET ØVEDE Kl. 19.10 til 20.10
Det forventes at du har danset minimum 1 år og mod på lidt udfordring. Så kan du grundtrin som f.eks. wine – jazzboks – chazze – rocking chair – coaster step – pivot turn – fan – rock – sailor step – paddelturn, så vil det være tidspunktet at danse.
Det vil være danse på let øvet niveau, der vil forekomme, flere nye trin samt syncopatet trin. Alle dansene vil være med grundig gennemgang af hver ny dans, et par gange eller efter behov og i roligt tempo, med ekstra luft til en god gang grin.
ØVET Kl. 20.20 til 21.20
Det forventes at du kender de fleste trin, det vil være et hold med en noget anderledes trin kombination end på let øvet, så det vil være en fordel at møde op hver gang. Der vil være grundig gennemgang af hver ny dans, et par gange eller efter behov og i roligt tempo, de forskellige danseretninger skal nok fremkalde et stort smil på dine læber, som nok også vil kunne høres ind imellem.

Generelt vil det gælde for alle holdene at, danser man med på et hold, som man egentlig ikke hører til – så følger man undervisningen, på det niveau som holdet har. Der vil ikke blive taget særlige hensyn.
Let begynderhold – danser dog deres time for sig selv, så de kan opbygge samme ro og sikkerhed til linedance, som i andre dansere allerede har erfaret.

Man vil lærer mellem 10 og 25 danse pr. hold/sæson, svarende til sværhedsgraden på hvert hold samt årets danse.

Da der hvert år bliver lavet mange nye danse og til alt slags musik, må vi som instruktører vælge meget.
For hver sæson, vil der blive undervist i de nye ÅRETS DANSE, samt lidt opvisningsdanse til nogle af landets større træf.
Der er bestemte danse samt tidligere årets danse, som bliver danset ude i landet og dem tager vi løbende, så der også er lidt gamle kendte danse, som vores ben bare kan selv.

HVAD KAN DU SOM DANSER GØRE FOR KLUBBENS UDVALG AF DANSE

Der laves workshop til forskellige arrangementer i landet, så der kan du som danser, tage danselisten med hjem i klubben til os instruktører, og fortælle hvis du har prøvet eller set en god dans – så vil vi tage det med i overvejelserne til planlægningen af sæsonens danseundervisning, som i øvrigt hele sæsonen igennem, bliver opdateret.

VI SER FREM TIL EN HYGGELIG, SJOV OG GOD DANSE SÆSON MED JER ALLE.

Danse hilsen Duracell